Pilates Apparattrening

Fordelene med å benytte Pilates apparattrening oppnås raskere i et studio med spesialdesignede apparater ved hjelp av fjærer og tau. Apparatene vi tilbyr på vårt studio er et utvalg av Reformer, Trapeze Table, og Combo Chair. Det finnes hundrevis av øvelser som kan utføres på de forskjellige apparater som tilpasses de individuelle ferdigheter og tilstand til klientene. Et trening program er skapt for å kunne tilpasse hver enkelt kunde sitt nivå, alt fra  post-operativ rehabilitering til en elite idrettsutøvere nivå.

De fleste av apparattrening øvelser skjer på Pilates benken, så man trenger ikke å klatre opp og ned fra gulvet. Det betyr at de med begrenset evner pga. skade, evne eller alderen, kan trives bedre hos Pilates apparattrening.

Ved bruk av Pilates apparat hjelper man å forbedre fleksibilitet og balansen, forsterker og strekker musklene, og oppnå klart bedre resultater enn ved kun å utføre øvelser på en Pilates matte.

En Pilates Studio apparat treningsøkt varer 60 minutter og individuell epplæring leveres i grupper på opp til 7.  Det betyr at hvert klient kan jobbe i sitt eget tempo og en instruktør er alltid til stede for a hjelpe med veiledning.

Introduksjonstime:  En ny klient fyller ut et skjema og deretter får en time sammen med instuktøren som bygger et treningsprogram hvor Pilates utstyret tilpasses den individuelles behov.